Bio Cotton

Barnhard-Bodywear-1+1-gratis

Op de marktkraam bij Willen nu te koop: Barnhard Bodywear gemaakt van van BIO COTTON, met GOTS certificering..

willemondergoed

De kleding wordt geproduceerd in Tunesië. Die fabriek is van een Nederlands bedrijf.

Global Organic Textile Standard (GOTS)

Global Organic Textile Standard (GOTS) is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. Net als het EKO-label gaat de GOTS uit van 100% biologische grondstof en kleding en textiel met dit keurmerk moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan. Het percentage staat vermeld op het etiket.

logoGTOSDoor de hele keten – van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering, verpakking en distributie – wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken.

20160722_klant1

een tevreden klant

De GOTS certificering vereist daarnaast de naleving van sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot stof. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving.

Holanda Pro Cuba heeft een tijdelijke actie met dit schitterende ondergoed:

 1 Bio Cotton Product a 10 euro plus 1 Bio Cotton product gratis .

Overzicht van de producten:lijst

Verzendkosten zijn 3 euro per setje van twee producten; Totaal per setje van 2 producten is dan 13 euro (of een veelvoud daarvan).

20160717_klant

nog een tevreden klant

Als u dit bedrag overmaakt naar stichting Holanda Pro Cuba Katwijk SNS Bank: NL 24 SNSB 0966 1023 63  met vermelding van product nummer en uw adres, dan wordt het zo snel mogelijk naar u toegestuurd. Stuur even e-mail naar Willem, dan komt alles dik voor elkaar. E-mail: wvcuba@hotmail.com.

20% van deze omzet gaat naar projecten op Cuba.

LET OP: Het ondergoed valt een maat kleiner uit, dus altijd een maat groter bestellen of kom anders op zaterdag naar de Biologische markt aan de  Nieuwmarkt Amsterdam(kraam van Willem ) of dinsdag naar de Biomarkt in Amstelveen.

of bel 06-50994645 tell van Willem Veldhoven.

 

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.