Bericht van Willem uit Cuba

160205_willemMotorDag allemaal!

Dit is een berichtje namens Willem, geschreven door zijn dochter Sofie. De communicatie met Cuba laat te wensen over, dus we moeten het doen met de schaarse sms-jes en mailtjes, die ons via de mail van kennissen van Willem bereiken.

Willem is goed aangekomen en bij de douane hier en op Cuba is ook alles in een keer goed gegaan….

De belangrijkste boodschap op dit moment is dat het heel goed gaat met zijn voet. De wond is nu bijna helemaal dicht! Een buurvrouw, die voor arts studeert, komt om de dag zijn voet verzorgen. Hij doet het verder rustig aan met zijn voet en is –na een periode van acclimatiseren- weer begonnen met schrijven!

De medische zorg in Cuba is uitstekend en met de kennis en zorg van dokter Orlando Segura en het middel Heberprot is hij niet meer bang voor een herhaling van de vervelende situatie rond zijn teenamputatie.

Hij is een beetje gefrustreerd dat de Nederlandse artsen zijn teen geamputeerd hebben, terwijl dat volgens de Cubaanse arts helemaal niet nodig was geweest! Men is daar verbaasd dat hun beroemde behandelingsmiddel Heberprot nog niet in Nederland te krijgen is…
Hij krijgt het straks ook mee naar Nederland voor het geval dat er weer een ontsteking zou optreden.

Bij het eerste onderzoek door een Cubaanse arts herinnerde zij zich nog dat Willem 7 jaar geleden een viool voor haar dochter had geregeld! Een betere entree had hij zich dus niet kunnen wensen!
Voor dit onderzoek werd hij door een kennis naar het ziekenhuis gebracht in het zijspan van een motor! Dit is gefilmd en dat had de nodige hilariteit bij omstanders veroorzaakt!

Willem is iedereen die deze reis naar Cuba financieel mogelijk heeft gemaakt super dankbaar! Enorm bedankt dus lieve mensen! Natuurlijk ook voor de support en aandacht op andere manieren!

Hartelijke groet,
Sofie Veldhoven

Informatie over Heberprot:

20160108_164727Heberprot-P
Eigenschappen en voordelen

Stimuleert granulatie (korstvorming) en versnelde re-epithelisatie (vorming van huidcellen) bij ulcers aan de diabetische voet.

Kort de tijd van littekenvorming in.

Deze voordelen dragen bij aan de afname van het aantal chirurgische afzettingen en amputatie risico’s.

Een effectieve oplossing voor een oplosbaar probleem.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.